Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Website vertalingen

Wanneer u als ondernemer buitenlandse klanten kennis wilt laten maken met uw bedrijf en uw diensten of producten is een goede en overzichtelijke website een belangrijke eerste stap in het leggen van contact. U zult uw doelgroep in dat geval in het Engels of in een andere vreemde taal aan moeten spreken. Omdat iedereen tegenwoordig online met elkaar is verbonden is het voor de ondernemer die verder kijkt niet meer voldoende om een website te hebben waarop slechts informatie in het Nederlands te vinden is.

Het vertalen van uw website in een vreemde taal is echter niet zo maar een kwestie van de tekst even snel door google translate halen. Om uw klanten op de juiste manier aan te spreken en, misschien nog wel belangrijker, om goed te kunnen worden gevonden in de diverse zoekmachines is het een voorwaarde om de vertaling van uw website te laten doen door mensen die zich hierin hebben gespecialiseerd. Bij www.tekstvertalen.com vindt u deze mensen.

Naast een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse taal als de taal waarin uw website vertaald moet worden hebben onze mensen ook een grote kennis op het gebied van SEO (search engine optimalisation; zoekmachineoptimalisatie). De uitdrukking ‘content is king‘ is niet voor niets een gevleugelde uitspraak op het gebied van (online) marketing. De vertalers van www.tekstvertalen.com houden naast SEO-gerelateerde zaken natuurlijk ook rekening met de verschillen in taal en uitdrukkingen die bij een bepaald land om de hoek komen kijken. Hierdoor worden gênante situaties en onduidelijkheid voorkomen. Een website in ‘steenkolenengels‘ (of een dergelijke variant in een andere vreemde taal) schaadt het aanzien van uw onderneming. Een professioneel vertaalde website daarentegen zorgt ervoor dat u bij uw buitenlandse relaties overkomt als een betrouwbare partner. Dit komt vanzelfsprekend uw onderhandelingspositie ten goede. Bij www.tekstvertalen.com leveren wij voor u een kwalitatief hoogwaardige vertaling tegen een scherp tarief.