Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Vertaling Nederlands Spaans

Het Spaans is een vaak prachtige, maar zeer moeilijke taal voor veel Nederlanders. In sommige gevallen wordt de Spaanse taal nog op scholen aangeleerd, maar het percentage Nederlanders wat deze taal goed beheerst is maar zeer beperkt. Het schrijven van hoogwaardige content voor uw website, webwinkel of bijvoorbeeld in de vorm van een zakelijke brief kan dan ook behoorlijk tegenvallen, als u afhankelijk bent van het woordenboek. Gelukkig heeft het vertaalbureau Tekstvertalen.com hoogopgeleide vertalers, soms tevens voorzien van een rechtbankstempel (apostille), voor u klaar zitten, die u helpen bij het vertalen van teksten naar en vanuit de Spaanse taal. Omdat vertaalbureau Tekstvertalen.com vindt dat een goede vertaling niet prijzig hoeft te zijn, geniet u bij ons van een laag instaptarief. Zo hebben we altijd een scherpe offerte voor u, ongeacht de omvang van uw opdracht!

De kunst van het vertalen

Het vertalen van een tekst naar of vanuit het Spaans vergt meer, dan het domweg opzoeken van losse woorden in een woordenboek of het gebruik van een online vertaalmachine. Hoewel u met deze twee methoden een heel eind zult komen, zijn teksten nooit volledig foutloos vertaald. Hoe vertaald u bijvoorbeeld Nederlandse gezegdes naar het Spaans, of andersom? Dit kan niet letterlijk, omdat de gedachte achter het gezegde dan wegvalt. Wat is er nou lelijker dan grove taal- en spellingsfouten op uw website of in brieven? Het staat niet alleen slordig voor een potentiële klant, het kan ze ook afschrikken met een daling van uw omzet tot gevolg.

Juist in deze gevallen is een vertaler van bijvoorbeeld vertaalbureau Tekstvertalen.com een juiste oplossing. Bij ons zitten vertalers met een ruime kennis over de Spaanse taal, omdat het hun moedertaal of tweede taal is. Zo worden uw vertalingen niet alleen foutloos aan uw opgeleverd, maar kunnen we ook in onze woordkeuze rekening houden met het type tekst en uw persoonlijke voorkeuren hierin.

Andersom zitten onze vertalers eveneens klaar om u te voorzien in vertalingen vanuit het Spaans naar het Nederlands. Handig als u een zakelijke brief heeft gekregen van een zakenpartner en deze volledig wilt begrijpen om mogelijke misverstanden tegen te gaan. Met een vertaling van Tekstvertalen.com heeft u deze zekerheid!

Maak vrijblijvend kennis met Tekstvertalen.com

Wij heten u graag van harte welkom bij vertaalbureau Tekstvertalen.com, waar onze vertalers klaarstaan om uw teksten correct en volledig naar wens voor u te vertalen. Bij ons geniet u niet alleen van hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering, maar ook van een fraaie prijs-kwaliteitsverhouding. Met prijzen vanaf €0,10 excl. BTW per woord is het voor iedereen mogelijk een tekst naar of vanuit het Spaans te laten vertalen!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u mogen aanbieden? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord om uw opdracht door te spreken. U bereikt ons eenvoudig per mail of telefonisch tijdens kantooruren.