Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Vertaling Nederlands Engels

Veel Nederlanders hebben in het verleden de Engelse taal geleerd op school, maar in veel gevallen zakt het na enkele jaren weer weg of is de opgedane kennis niet toereikend genoeg om goede content voor uw website of bedrijf te schrijven. Het kan daarnaast natuurlijk ook voorkomen, dat u domweg geen tijd heeft voor het schrijven van Engelse teksten vanuit het Nederlands. Gelukkig biedt het vertaalbureau Tekstvertalen.com de uitkomst in deze situaties! Bij ons zitten hoogopgeleide vertalers, sommige vertalers zelfs voorzien van een rechtbankstempel (apostille), voor u klaar om al uw teksten vanuit het Nederlands naar het Engels te vertalen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om content voor uw website, productomschrijvingen, zakelijke brieven of een geheel ander type teksten. Ook de omvang is niet van belang, wij hebben voor iedere opdracht een scherpe, vrijblijvende offerte! Een goede vertaling hoeft niet altijd prijzig te zijn, vindt Tekstvertalen.com!

Kunst van het vertalen

U kunt ervoor kiezen om uw teksten te vertalen met een woordenboek of online vertaalmachine, waarvan er steeds meer beschikbaar zijn. Hoewel u met beide methoden een heel eind kunt komen in het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Engels of andersom, kloppen de teksten in veel gevallen voor nog geen 75%. Zeker het verwerken van spreekwoorden of gezegdes is lastig op dergelijke manieren, waarbij een vertaler uitkomst kan bieden.

De vertalers van vertaalbureau Tekstvertalen.com zijn gespecialiseerd in het vertalen van teksten vanuit het Nederlands naar het Engels of andersom. Hierbij houden we niet alleen rekening met een correcte spelling van de woorden, een juiste zinsopbouw en een woordkeuze die past bij het type tekst en uw wensen, maar zorgen we ook voor het correct verwerken van gezegdes en spreekwoorden. Zo kunt u uw teksten met een gerust hart online publiceren of richting zakenpartners versturen, zonder te moeten vrezen voor lelijke taal- of spellingsfouten.

Andersom weet u met een vertaling vanuit het Engels naar het Nederlands door een van de vertalers bij vertaalbureau Tekstvertalen.com, dat u de tekst volledig begrijpt en daardoor op de juiste manier kunt reageren. Het is in onze ogen zonde, als u een belangrijke klant verliest, doordat u een brief in het Engels niet volledig of helemaal niet begrijpt.

Maak vrijblijvend kennis met Tekstvertalen.com

Wij heten u graag van harte welkom bij vertaalbureau Tekstvertalen.com! Het vertaalbureau is een onderdeel van Seasons Full Service Internetbureau, dat jaarlijkse tal van (inter)nationale klanten voorziet van teksten, vertalingen en SEO oplossingen voor zowel websites als webwinkels. Bij ons bent u verzekerd van een vriendelijke, persoonlijke service, een snelle levertijd van uw vertalingen en enkel vertalingen door native speakers. Zo kunnen we u een kwaliteit garanderen, waar weinig eigen vertaling tegenop kunnen!

Daarnaast geniet u bij vertaalbureau Tekstvertalen.com van een fraaie prijs-kwaliteitverhouding, doordat wij vertalingen aanbieden vanaf €0,08 excl. BTW per woord. Bent u benieuwd wat voor scherpe prijs wij voor uw opdracht mogen aanbieden? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord per e-mail of telefonisch!