Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Turkse vertalingen

Turks is een van de grotere talen in Europa. Er is veel vraag naar onze Turkse vertalingen, want wij werken uitsluitend met native speakers die niet alleen de beste vertalingen voor onze klanten verzorgen, maar ook nog eens snel werken. Daardoor kunnen we goedkope Turkse teksten vertalen voor al onze klanten. Ook staat ons Turkse vertaalbureau graag voor u klaar! Elke tekst wordt vanuit de brontaal en doeltaal geschreven, door uitsluitend hoogopgeleide, beëdigde vertalers. Turkse teksten vertalen is niet ons enige specialiteit. Inmiddels verzorgen we al 50 taalcombinaties voor onze klanten!

Kosten Turks vertaling

  • Prijs exclusief BTW is 20 cent per woord.
  • Een voortreffelijke prijs- en kwaliteitsverhouding.
  • Vertaling gebeurt uitsluitend door native speakers.

Brontaal en doeltaal

Onze vertalers die we in dienst hebben bij ons Turkse vertaalbureau beheersen en spreken de taal tot in perfectie. Zij zijn dan ook in staat om vanuit de Turkse brontaal te schrijven. De vertalingen zijn dan ook altijd van een hoog niveau. Zelfs lastige begrippen, uitdrukkingen en moeilijke constructies worden probleemloos vertaald naar een andere taal. Onze vertalers moeten de doeltaal beheersen en moeten over alle onderwerpen kunnen schrijven. Daarnaast leveren ze snel. Onze vertalingen zijn altijd zeer scherp geprijsd!

Offerte

Vraag een offerte online aan via deze pagina. Uw aanvraag beoordelen we zo snel mogelijk. U kunt dan ook verwachten dat u snel een goed voorstel tegemoet kunt zien.

Contact met Tekstvertalen.com!

Neemt u ook direct contact met ons op indien u nog vragen hebt over onze vertaaldienst. Stuur een mailtje naar info@tekstvertalen.com. Voor spoedbestellingen kunt u ook bellen naar 050 - 306 1014.

Maar liefst 50 taalcombinaties

Wist u dat we niet alleen Turkse tekstvertalingen doen, maar dat we in totaal 50 talen voor klanten kunnen vertalen? Alle native speakers zijn gespecialiseerd in hun eigen taal en zijn ieder hoogopgeleid. Ze kennen de klappen van de zweep.