Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Thaise vertalingen

Thai of Thais is een taal die als officiële taal gesproken wordt in Thailand. Aangenomen wordt dat de taal zijn oorsprong vindt in het zuiden van China. De taal kent nogal wat dialecten. Een goede thaise vertaling wordt daarom altijd vanuit de brontaal vertaald. Ons Thaise vertaalbureau van Tekstvertalen.com verzorgt voor tal van klanten al jarenlang professionele vertalingen. Deze worden uitsluitend door native speakers gedaan. Ze spreken en kennen de moedertaal en vertalen op hoog niveau. Tevens is het voor hen mogelijk om elk soort tekst te vertalen. Ons Thaise vertaalbureau staat hoog aangeschreven en levert snel én voor scherpe prijzen. Al onze medewerkers hebben een hoge opleiding genoten en zijn beëdigd. Een Thaise tekst vertalen hoeft niet duur te zijn!

Brontaal en taalcombinaties

Tekstvertalen.com is een vertaalbureau dat o.m. Thaise vertalingen verzorgt en die alleen met vertalers werkt die de brontaal tot in perfectie beheersen. We noemen dit soort vertalers ook wel 'native speakers'. Daarnaast kunnen ze zich prima invoelen in uw doelstellingen en is het vertalen van vrijwel alle onderwerpen en type teksten mogelijk. Wist u overigens dat we in totaal 50 talen voor u kunnen laten vertalen door native speakers? Net zoals een Thaise tekst vertalen worden ook deze teksten vertaald door vertaalspecialisten en kunnen ze snel worden geleverd.

Kosten Thai vertaling

  • Prijs excl. BTW is 45 cent per woord.
  • Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.
  • Vertalingen uitsluitend door native speakers.

Contact met Tekstvertalen.com

Hebt u vragen over ons vertaalwerk? Of zijn er zaken die we misschien iets kunnen verduidelijken? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@tekstvertalen.com. We zullen snel contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Via deze pagina kunt u ook een offerte aanvragen.