Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Slowaakse vertalingen

Slowaaks (of Slovaaks) behoort tot de Slavische taalgroep en is voor plus minus zes miljoen mensen de moedertaal. De taal wordt met name gesproken in Slowakije. Maar ook in delen van Hongarije, Servië en Oekraïne wordt deze taal gesproken door een kleine groep mensen. Slowaaks heeft overeenkomsten met het Pools en Tsjechisch. Ons Slowaakse vertaalbureau kan elk type Slowaakse tekst vertalen. Zowel Juridische, financiële als medische vertalingen maar ook marketing teksten, technische vertalingen en/of economische tekstvertalingen kunt u door ons laten verzorgen. Daarnaast vertalen we ook websiteteksten voor onze klanten. Onze vertalers zijn altijd en uitsluitend native speakers. Ze beheersen de Slowaakse moedertaal tot in detail. Daarnaast werkt ons Slowaakse vertaalbureau alleen met hoogopgeleide professionals, die over jarenlange ervaring in het vertaalwerk beschikken. Onze vertalingen leveren we snel, zeer voordelig en op hoog niveau!

Tarieven Slowaaks vertaling

  • 38 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Scherpe prijzen en snelle levertijden.
  • Top service en vertaling door native speakers.

Contact

Neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@tekstvertalen.com.

Offerte aanvraag

Dien een offerte aanvraag in via onze website! Elke aanvraag krijgt van ons de volle aandacht en we zullen u z.s.m. een voordelig aanbod doen.

Niet alleen Slowaakse tekst vertalen

Want we verzorgen inmiddels ook 50 andere taalcombinaties voor onze klanten! Dankzij ons enorm uitgebreide netwerk kunnen we de meeste Europese talen verzorgen. Daarnaast vertalen we ook Hebreeuwse, Arabische en Chinese teksten. Onze vertaaldienst is er met name op gericht om uitsluitend native speakers uw vertaalwerk te laten verzorgen, en dat voor gunstige tarieven en een snelle levering. Onze vertalers zijn beëdigd en hoogopgeleid.