Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Servische vertalingen

Servisch wordt ook wel Servo-Kroatisch genoemd en behoort tot de Slavische talen. In Servië en Montenegro wordt Servisch gesproken maar ook in Bosnië en Herzegovina is deze taal één van de officiële gesproken talen. Om tot de beste vertaling van het Servisch naar het Nederlands (en andersom) te kunnen komen, werkt ons Servische vertaalbureau van Tekstvertalen.com uitsluitend met native speakers die tevens hoogopgeleid zijn. Het Servisch is hun moedertaal. Daardoor is het vertalen vanuit de brontaal voor hen mogelijk. Dat levert de beste vertalingen op. Onze vertalers beschikken altijd over de benodigde papieren, zijn hoogopgeleide professionals en hebben een jarenlange ervaring met gespecialiseerd vertaalwerk. Een Servische tekst vertalen? Schakel dan ons Servische vertaalbureau in! We leveren snel, goedkoop en kunnen elk willekeurige tekst voor u vertalen!

Elk type Servische tekst vertalen

We kunnen u als klant voorzien in elk type tekstvertaling die u wenst. Zo vertalen we onder meer de volgende soorten teksten:
  • Marketing- en websiteteksten
  • Economische- en financiële vertalingen
  • Medische- en technische vertalingen

Prijzen Servisch vertaling

  • Exclusief BTW: 28 cent per woord.
  • Zeer snelle levertijden en voordelige tarieven.

Contact

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@tekstvertalen.com. We streven er altijd naar om z.s.m. te reageren.

Offerte

Bent u overtuigt van onze vertaaldienst? U kunt dan via deze pagina een offerte aanvraag indienen. Onze vertalers leveren topwerk en daarnaast garanderen we een snelle levering.

50 taalcombinaties!

We verzorgen inmiddels ook tekstvertalingen voor 50 andere talen. Al deze vertalingen worden door native speakers gedaan. Ze kennen de brontaal en doeltaal als geen ander en zijn daarnaast hoogopgeleid.