Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Poolse vertalingen

Het Pools kent wereldwijd ongeveer 40 miljoen moedertaalsprekers. Daarvan wonen de meesten in Polen. Het is een (West-)Slavische taal. Een Poolse tekst vertalen is een klus die u het beste kunt uitbesteden aan een professional, die bovendien de taal als moedertaal heeft. Moedertaalvertalers noemen we ook wel native speakers. Onze Poolse vertalers kunnen de brontaal en doeltaal als geen ander toepassen, zijn gekwalificeerd en hoogopgeleid en daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het vertalen van Poolse teksten. Laat dergelijke opdrachten uitbesteden aan ons Poolse vertaalbureau van Tekstvertalen.com! Wij leveren goedkope topvertalingen en leveren bovendien snel. Vrijwel elk type tekst kunnen we voor u vertalen.

Pools vertaling

Ons Poolse vertaalbureau kan vrijwel iedere Poolse tekst vertalen. De volgende type vertalingen kunnen wij mogelijk maken:
  • Medische vertalingen
  • Financiële, economische en technische vertalingen
  • Webteksten en marketing vertalingen
  • Medische tekstvertalingen
  • Juridische tekstvertalingen

Voordelige vertaaltarieven

  • 18 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Razendsnelle levering en scherp geprijsde vertalingen.

Contact

Hebt u vragen over onze vertaaldienst? Neemt u dan gerust contact op via info@tekstvertalen.com. Uiteraard zullen we zo snel mogelijk reageren.

Offerte aanvragen

Via de button "Offerte aanvragen" op deze pagina kunt u direct een offerte aanvragen. We zullen u een voordelige aanbieding doen en nadat u akkoord bent gegaan de vertalingen z.s.m. leveren. Ook voor spoedvertalingen kunt u bij ons terecht! De uitdrukking "haastige spoed is zelden goed", is hierop niet van toepassing. Wij leveren immers altijd vertalingen van een zeer hoog niveau, ongeacht hoe snel deze geleverd worden.

Ook 50 andere taalcombinaties!

Ons vertaalbureau levert ook vertalingen voor 50 andere talen. De meeste hiervan zijn Europese talen maar we vertalen ook vanuit het Arabisch, Chinees en Hebreeuws. Al onze vertalers zijn hoogopgeleide, gekwalificeerde native speakers. Ze passen de brontaal toe, zodat elk vertaalde tekst zeer nauwkeurig in het Nederlands vertaald wordt. Daarnaast schrijven ze over elk willekeurig onderwerp. Teksten worden razendsnel geleverd en zijn van topniveau.