Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Over ons

Door het groeiende aantal aanvragen naar vertalingen vanuit en naar 'exotische' talen van over de hele wereld, besloot internetondernemer Diemer Bosma in 2011 te starten met het vertaalbureau Tekstvertalen.com, als onderdeel van Seasons Full Service Internetbureau. Bij de oprichting stelde Diemer zich ten doel niet alleen vertalingen af te geven in de gebruikelijke taalcombinaties, maar ook verder te kijken om bedrijven met veel internationale relaties van dienst te kunnen zijn. Zo ontwikkelde zich in de afgelopen jaren een groot internationaal netwerk van ervaren, gecertificeerde vertalers uit de hele wereld.

Groot team internationale vertalers

Bij ons weet u waar u aan toe bent, door ons vaste team met medewerkers. Eenmaal tevreden over onze vertalingen weet u ook voor de toekomst, dat u op de service en het team vertalers van Tekstvertalen.com kunt rekenen. Dit team is in de afgelopen jaren uitgebreid met freelance native speakers, die vanuit hun moederland in opdracht van Tekstvertalen.com werken.

Dit geeft enerzijds ons de mogelijkheid om meer klanten van dienst te kunnen zijn, maar daarnaast maakt dit het voor u mogelijk om te kiezen uit meer taalcombinaties!

Voordelige tarieven

Ook in 2018 zetten we onze gedachte, dat een vertaling voor zowel ondernemers als particulieren niet veel hoeft te kosten, door. Bij Tekstvertalen.com kiest u voor voordelige vertalingen vanaf slechts 8 cent per woord excl. BTW. Zo biedt Vertaalbureau Tekstvertalen.com u de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt voor het vertalen van teksten vanuit en naar liefst vijftig internationale talen.

Tekstvertalen.com staat voor u klaar!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Vertaalbureau Tekstvertalen.com u te bieden heeft? Wij staan u graag te woord om u een geheel vrijblijvend advies over het vertalen van uw teksten te geven.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via deze contact pagina. Telefonisch zijn we vanzelfsprekend ook beschikbaar tijdens kantooruren. Wij zijn u graag van dienst!