Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Oekraïense vertalingen

Het Oekraïense is absoluut geen soort Russisch, terwijl veel mensen dat wel denken. Het is een unieke taal met zijn eigen historie en sprekers. De schatting is dat er zo'n 40 miljoen mensen de taal als moedertaal spreken. Wel is de taal enigszins aan het Russisch verwant en in Rusland ziet men het als een Russisch dialect. Nadat Oekraïne zich afscheidde van de Sovjet-Unie, kreeg de taal een aparte status en werd het officieel. Ons Oekraïense vertaalbureau van Tekstvertalen.com heeft uitsluitend moedertaalvertalers in dienst. We noemen ze ook wel native speakers. Ze zijn met het Oekraïense opgegroeid en vertalen altijd vanuit de brontaal. Tevens werkt ons Oekraïense vertaalbureau alleen met hoogopgeleide vertalers die altijd over de benodigde papieren beschikken, beëdigd zijn en snel leveren. Wij verzorgen alle soorten vertalingen en leveren daarnaast aan diverse soorten opdrachtgevers.

Oekra´ens vertaling

Waarom zou u een Oekraïense tekst vertalen door ons vertaalbureau laten doen? Daar zijn diverse redenen voor: We leveren uitsluitend topvertalingen, vertaald door native speakers.

  • We zijn goedkoop en leveren daarnaast snel.
  • Onze vertalers zijn hoogopgeleid en beëdigd.
  • U kunt bij ons terecht voor alle soorten tekstvertalingen.
  • Ook kunt u bij ons terecht voor spoedopdrachten.

Spoedvertalingen

In sommige gevallen is haast geboden en moet u met spoed een tekst laten vertalen. Bijvoorbeeld omdat er een overheidsdocument vertaald moet worden naar het Nederlands. Wij van Tekstvertalen.com doen ook spoedvertalingen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Maar hebt u nog vragen of wilt u gewoon een van onze medewerkers spreken? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@tekstvertalen.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook 50 andere taalcombinaties mogelijk!

Dankzij ons enorm uitgebreide netwerk is het ook mogelijk om maar liefst 50 "vreemde talen" voor onze klanten te vertalen. Uiteraard worden deze vertalingen alleen door hoogopgeleide native speakers gedaan en leveren we snel en goedkoop.