Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Noorse vertalingen

Het Noors is met bijna 5 miljoen sprekers niet bepaald een van de grotere talen binnen Europa. Noors wordt ook wel 'Norsk' genoemd. Het is de officieel geaccepteerde taal van Noorwegen en het is een z.g. Scandinavische taal. De taal heeft twee verschillende schrijftalen die overigens beiden geaccepteerd zijn. Dit zijn het Nynorsk en het Bokmål. In Nederland kennen we het z.g. 'ABN': Het Algemeen Beschaafd Nederlands. In Noorwegen bestaat zoiets echter niet.

Noorse vertaler

Ons Noorse vertaalbureau werkt altijd met de beste Noorse vertalers. We maken gebruik van ons wereldwijde netwerk en al onze vertalers zijn native speakers. Dit houdt in dat ze Noors als moedertaal hebben en daardoor de brontaal kunnen toepassen op het vertaalwerk dat ze doen. Onze vertalers zijn allemaal hoogopgeleid, beëdigd en doen hun vertaalwerk nauwkeurig en snel. Daardoor kunnen we leveren tegen voordelige prijzen. Ons Noorse vertaalbureau levert daarom gegarandeerd vertalingen van een zeer goed niveau en voor lage prijzen!

Prijs Noors vertaling

  • 22 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.
  • Razendsnelle levertijden, voordelige prijzen en de beste service.

Voordelig Noorse tekst vertalen

Voordelig een Noorse tekst vertalen kan via ons vertaalbureau! Onze vertalers leveren nooit half werk. U geeft aan welke teksten vertaald moeten worden en voor welk doel ze worden gebruikt. Dit is de z.g. taaldoel. Daarnaast geeft u aan in welke vorm de teksten vertaald moeten worden. Zijn het commerciële teksten? Medische of juridische vertalingen? Voor onze Noorse vertalers is dit al heel gauw inzichtelijk maar des te gedetailleerder u de opdracht omschrijft, des te beter zal de vertaler zijn werk kunnen doen. Hoe komt het dat vertaalbureau Tekstvertalen.com een Noorse tekst vertalen tegen scherpe tarieven voor u kan bewerkstelligen? Wij werken alleen met de beste vertalers en kennen de markt als geen ander. We willen professionele vertalingen leveren maar letten ook in het bijzonder op de prijzen. U kunt daar dus ook van profiteren!

Contact en offerte

Klik op de button om een offerte aan te vragen. Via info@tekstvertalen.com kunt u met ons in contact komen. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

Andere taal vertalen via Tekstvertalen.com?

We hebben niet alleen Noorse tekstvertalers in dienst. In totaal kunnen we 50 vertalers inzetten voor 50 diverse taalcombinaties! Ook deze vertalers zijn native speakers en leveren teksten van hoog niveau.