Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Medische vertalingen

Een gebied waar een heldere, duidelijke, maar vooral foutloze vertaling van uw Nederlandse teksten van het grootste belang is, is de medische wereld. Omdat het hier gaat over een goede gezondheid, in het uiterste geval zelfs over leven en dood, moeten vertaalde medische teksten voldoen aan de hoogste standaarden.

Dit is minder eenvoudig dan het lijkt. De medische wereld heeft, misschien wel meer dan welk vakgebied dan ook, haar eigen specifieke terminologie. Dit vakjargon is voor de leek vaak moeilijk te begrijpen. Zeker in het proces van het vertalen van een medische tekst liggen fouten en onduidelijkheden dus zomaar op de loer.

De vertalers van www.tekstvertalen.com onderkennen dit punt als geen ander. Met een ruime ervaring in het vertalen van medische teksten kunt u ons gerust inschakelen voor een vertaalopdracht in bijna elke willekeurige vreemde taal (kijk op onze website voor een overzicht).

Wanneer u medische rapporten, recepten, attesten of andere medische documenten wilt laten vertalen zijn onze vertalers u graag van dienst. Dat is een veilig gevoel wanneer u bijvoorbeeld afhankelijk bent van medicijnen en op vakantie gaat naar het buitenland. Ook wanneer u onverhoopt tijdens uw vakantie (hoge) medische kosten maakt is het prettig rapporten ten behoeve van de verzekering te kunnen laten vertalen.

Voor ondernemingen die op het gebied van medische onderwerpen zaken doen met het buitenland (denk bijvoorbeeld aan de farmaceutische industrie) is het een interessante optie om met www.tekstvertalen.com in zee te gaan. Hierdoor weet u dat er in elk geval in de schriftelijke communicatie tussen u en uw handelspartner niets verkeerd kan gaan. Wij staan in voor de kwaliteit van onze hoogwaardige vertalingen. Wanneer u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking met www.tekstvertalen.com verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt dan ook kennismaken met onze scherpe tarieven.