Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Marketing vertalingen

Om uw bedrijfsmatige activiteiten uit te breiden is het tegenwoordig niet meer voldoende om u enkel en alleen op de Nederlandse markt te richten. Met name door het vrije verkeer van goederen, diensten en personen binnen de Europese Unie en de verbeterde mogelijkheden om online zaken te doen met klanten van over de hele wereld zijn er voor u tal van mogelijkheden om uw onderneming ook buiten de landsgrenzen succesvol te laten zijn.

Een goede marketingstrategie is in dat geval de sleutel tot succes. Uw persberichten, advertenties en kortingsacties moeten in dat geval vertaald worden in een vreemde taal naar keuze. Een letterlijke vertaling van uw marketingdocumenten van het Nederlands naar een vreemde taal voldoet in dat geval echter niet. Om uw doelgroep in het buitenland op de juiste manier aan te kunnen spreken is bekendheid met de finesses van het taalgebied een voorwaarde. Ook kennis van de culturele gewoonten van het gebied is een belangrijk aandachtspunt. In Europa en de Verenigde Staten is een verwijzing naar, of een afbeelding van, een aantrekkelijke vrouw of man een bekende marketingtool. In landen met een meer conservatieve cultuur (bijvoorbeeld landen in het Midden-Oosten) zal zo'n manier van adverteren en marketing echter niet werken. Sterker nog hoogst waarschijnlijk zal dit juist contraproductief zijn. Zo ziet u, bij het juist vertalen van uw Nederlandse marketingstrategie naar een andere taal en cultuur komt meer kijken dan alleen de vertaling an sich. De vertalers van www.tekstvertalen.com houden hier rekening mee en zorgen voor een adequate, aansprekende vertaling van uw product op een manier die precies aansluit op uw specifieke doelgroep.

Door onze professionele manier van vertalen, met de juiste feeling voor de valkuilen, maar ook de kansen, die er in het buitenland liggen te wachten zorgen de vertalers van www.tekstvertalen.com ervoor dat u ook buiten Nederland succesvol kunt ondernemen. Neem daarom contact met ons op voor het aanvragen van informatie en een overzicht van onze scherpe tarieven.