Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Latijnse vertalingen

Een Latijnse tekst vertalen is het werk van een echte taaltalent en wordt alleen op hoog niveau gedaan door vertalers die zelf zijn opgegroeid met het Latijns. Voor ons Latijnse vertaalbureau is dat ook een voorwaarde: Een Latijnse tekst vertalen kan alleen op topniveau plaatsvinden wanneer de vertaler zelf van jongs af aan met de taal is opgegroeid. Dit soort vertalers noemt men ook wel 'native speakers'. Wanneer je als Latijnse vertaalbureau dergelijke mensen voor je hebt schrijven, wordt er gegarandeerd een beroep op je gedaan. Bij ons is dat niet anders. Toch bieden we nog steeds aantrekkelijke tarieven en is er zelfs voor spoedvertalingen altijd een vertaler die voor u aan het werk kan.

Tarieven voor Latijns vertaling

De tarieven zijn op aanvraag. Uitmuntende prijs- en kwaliteitsverhouding. Maatwerk. Vertaling geschiedt door native speakers.

Offerte

Vraag voor de tarieven een offerte aan via de button op onze website. U ontvangt dan binnen korte termijn van ons een voorstel.

Contact

Wilt u liever eerst antwoord op uw vragen? U kunt via info@tekstvertalen.com uw vraag stellen. We beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Spoedvertaling?

Hebt u met spoed een Latijnse vertaling nodig? In de meeste gevallen kunnen we teksten met spoed leveren. Bel daarvoor naar: 050 - 306 1014

Vijftig taalcombinaties!

We doen meer dan alleen maar Latijnse tekstvertalingen maken. We vertalen inmiddels vijftig talen. Waarvan de meeste Europese talen zijn.