Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Koerdische vertalingen

Het Koerdisch is in feite een taal die in vijf dialecten gesproken wordt. Het is dan ook een verzamelnaam. De taal wordt gesproken in voornamelijk Irak (in het noordelijke deel). Zowel particuliere als zakelijke klanten maken gebruik van Koerdische vertalingen van onze Koerdische vertaalbureau Tekstvertalen.com. Ook u kunt van onze vertaaldiensten gebruikmaken. Een Koerdische tekst vertalen kunt u het beste overlaten aan een professional die de taal zelf spreekt en een hoge opleiding heeft genoten. Onze vertalers zijn altijd 'native speakers'. Het Koerdisch is hun moedertaal. Zelfs de meest lastige taalconstructies, begrippen en grammatica kunnen ze moeiteloos omzetten in een begrijpelijke, Nederlandse tekst. Wij kunnen elk type tekst voor u vertalen. Of dit nu voor marketing- of medische doeleinden is of voor welk ander doel dan ook.

Doel, type tekst, onderwerp en brontaal

Onze Koerdische vertaalbureau is het neusje van de zalm voor wie alleen maar de beste vertaalde teksten wil. Onze vertalers vertolken uw wensen en zetten deze om in prettige, leesbare en bovenal goede content. Het doel van de teksten wordt nauwkeurig in de gaten gehouden: Waarvoor dienen ze? Voor welke doelgroep worden ze geschreven? Daarnaast kunnen ze vrijwel elk type tekst voor u vertalen en is geen onderwerp een 'brug te ver' voor ze. Teksten worden vanuit de Koerdische brontaal geschreven.

Prijzen voor Koerdisch vertaling

  • 37 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding.
  • Teksten worden altijd door native speakers vertaald.

50 talen

We verzorgen voor al onze klanten maar liefst 50 taalcombinaties! Alleen een Koerdische tekst vertalen is voor ons dus niet genoeg. Al deze teksten worden ook uiteraard door native speakers geschreven. Zij zijn hoogopgeleid, beëdigd en gespecialiseerd in de taal.

Offerte

Hebben we uw interesse gewekt voor onze vertaaldiensten? Door op onderstaande button te klikken, kunt u een offerte aanvraag indienen. Fijn dat we u van dienst kunnen zijn. Tot ziens bij Tekstvertalen.com! Ook als u eerst nog vragen hebt kunnen we u te woord staan. Neem contact met ons op via info@tekstvertalen.com.