Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Indonesische vertalingen

In Indonesië is de officiële landstaal het Indonesisch. Daarnaast wordt de taal gesproken in talloze Aziatische landen. Omdat de taal in het Latijnse schrift wordt geschreven, is kennis van de brontaal absoluut essentieel voor een goede vertaling. Daarom wordt uw tekst alleen door een 'native speaker' vertaald. Ze spreken de taal al van jongs af aan en kennen de taal 'op hun duimpje'. Ons Indonesische vertaalbureau van Tekstvertalen.com staat voor kwaliteit, terwijl onze vertalingen ook nog eens betaalbaar zijn. Vrijwel elk type tekst kan door ons Indonesische vertaalbureau voor u worden vertaald. Er is geen limiet m.b.t. het aantal teksten. De kosten voor een Indonesische tekst vertalen kunt u hieronder vinden.

Prijzen Indonesisch vertaling

  • 28 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Goedkope teksten. Voortreffelijke kwaliteit.
  • Vertalen uitsluitend door native speakers.

Welke teksten we vertalen

Ons vertalers kunnen vrijwel alle soorten content/teksten voor u vertalen naar zeer goede Nederlandse teksten. De volgende type doelteksten kunnen we in elk geval voor u vertalen. Bent u op zoek naar teksten die u voor andere doeleinden wilt inzetten? Neem dan contact met ons op via info@tekstvertalen.com.

  • Financiële vertalingen.
  • Medische vertalingen.
  • Marketing- en reclame vertalingen.
  • Juridisch- en technische vertalingen.
  • Tevens website vertalingen.

Onze vertalers

Een Indonesische tekst vertalen via ons vertaalbureau geschiedt op hoog niveau. Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleide professionals, die tevens native speakers zijn. Ze schrijven vertalingen vanuit de brontekst. Naast de uitmuntende kwaliteit leveren ze ook snel werk. Daardoor kunnen we de teksten goedkoper aanbieden.

Offerte en contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan via info@tekstvertalen.com meteen contact met ons op. Of doe een aanvraag voor een offerte. We proberen uiteraard zo gauw mogelijk uw offerte in behandeling te nemen of te reageren op uw mail aan ons.