Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Hongaarse vertalingen

In Hongarije is de officiële taal het Hongaars. De taal is ook nog eens een van de oudste en grootste talen in Europa. Wilt u een Hongaarse tekst vertalen door een Hongaarse vertaalbureau, dan is het noodzakelijk dat de vertaler in kwestie de brontaal kent. Zulke vertalers noemen we 'native speakers' en het Hongaarse vertaalbureau van Tekstvertalen.com heeft uitsluitend deze vertalers in dienst. Elk type tekst kan door ons vertaald worden en daarnaast zijn onze tekstvertalingen goedkoop.

Kosten voor Hongaarse vertalingen

  • 35 cent per woord. Exclusief BTW.
  • Aantrekkelijke prijs- en kwaliteitverhouding.
  • Vertalen gebeurt altijd door native speakers.

De beste en goedkoopste vertaaldienst

Een Hongaarse tekst vertalen kunt u het allerbeste door ons laten verzorgen. We zijn niet alleen goedkoop, we leveren ook maatwerk. Vrijwel alle soorten tekstvertalingen kunnen we voor u verzorgen. Of het nu marketingteksten, financiële teksten of medische teksten zijn. Ook vertalen we websiteteksten. Onze vertalers zijn native speakers en ze schrijven dus vanuit de brontaal. We raden u aan om nooit met een vertaalbureau in zee te gaan dat niet met native speakers werkt. Naast goed en goedkoop zijn we ook erg snel met onze leveringen. Zo kunt u ook een spoedbestelling bij ons doen. U kunt daarvoor bellen naar het telefoonnummer die op onze website staat vermeld.

Een andere taal?

Bent u niet op zoek naar Hongaarse vertalingen? We verzorgen 50 taalcombinaties! Kijk op onze pagina voor een overzicht van alle talen van waaruit we kunnen vertalen.

Offerte aanvragen

Via het formulier op deze pagina kunt u een offerte aanvraag indienen. Elke aanvraag wordt zorgvuldig door ons bekeken, waarnaar we vervolgens zo snel mogelijk van ons laten horen. Voor contact kunt u ook via mail het een en ander met ons bespreken. Stuur daarvoor een mail naar info@tekstvertalen.com. Ook hierbij geldt weer dat we z.s.m. contact met u opnemen.