Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Hindoestaanse vertalingen

Het Hindoestaans is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse taalgroepen en dialecten. Deze taal wordt veel gesproken in Zuid-Azië. Een Hindoestaanse vertaalbureau kan uitkomst bieden wanneer u een Hindoestaanse tekst vertalen wilt. Dit soort vertaalbureaus schieten als paddenstoelen uit de grond en het niveau van de vertalingen is vaak schrikbarend slecht. Voorkom teleurstellingen en laat een vertaling alleen doen door een z.g. 'native speaker'. Dit zijn vertalers die de taal als moedertaal hebben en zeer veel kennis hebben van de brontaal. Ons Hindoestaanse vertaalbureau heeft enkel native speakers in dienst. Dit staat garant voor de allerbeste vertalingen. En we zijn ook nog eens erg goedkoop.

Tarieven Hindoestaans vertalen

  • 35 cent per woord. Exclusief BTW.
  • Wordt uitsluitend door native speakers vertaald.

Waarom Hindoestaans vertaling bij Tekstvertalingen.com?

Tekstvertalingen.com heeft een jarenlange expertise op het gebied van 50 taalcombinaties, waaronder het Hindoestaans. Onze vertalers zijn vakmensen en leven voor hun werk. Zij spreken de moedertaal Hindoestaan en zijn hoogopgeleid. Tekstvertalingen.com levert snel, is goedkoop en biedt u uitstekende kwaliteit vertalingen.

Offerte aanvragen

U kunt via ons formulier op deze pagina een offerte aanvraag indienen. Voor spoedvertalingen raden we u aan om ons telefoonnummer te gebruiken. We zullen z.s.m. reageren op uw aanvraag. Een Hindoestaanse tekst vertalen terwijl er sprake is van spoed? Gaat de kwaliteit er dan niet op achteruit? Welnee, voor spoedopdrachten houden we altijd wat extra ruimte vrij. Uw tekst wordt op een professionele wijze vertaald naar een hoogstaande Nederlandse tekst.

Native speakers!

Veel andere vertaaldiensten maken geen gebruik van native speakers. Wij wel. Daarom leveren we alleen maar vertaalde teksten die vanuit de brontaal geschreven zijn. De teksten voldoen aan de strengste criteria en zitten taaltechnisch perfect in elkaar.

Contact met ons opnemen

Neem via info@tekstvertalen.com vandaag nog contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden dan zo snel mogelijk met u.