Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Hebreeuwse vertalingen

Hebreeuws is een van de oudste talen van de wereld. Het is onlosmakelijk verbonden met Israël en het Jodendom. Na de diaspora (= de verspreiding over de wereld), werd de Hebreeuwse taal nieuw leven ingeblazen. Hebreeuws wordt tegenwoordig weer veel gesproken en geschreven. Maak ook gebruik van onze Hebreeuwse vertaalbureau en laat een Hebreeuwse tekst vertalen. Onze vertalers spreken zelf Hebreeuws en de taal is hun moedertaal. Men noemt ze ook wel 'native speakers'. Doordat ze de taal perfect beheersen, kunnen ze de brontaal toepassen op de vertalingen. De meest lastige vertalingen worden perfect omgezet in Nederlandse teksten. Overigens kunt u bij ons alle soorten teksten laten vertalen.

Kosten Hebreeuws vertaling

  • Exclusief BTW: 22 cent per woord.
  • Een perfecte verhouding tussen kwaliteit en prijs.
  • Vertalingen worden gedaan door 'native speakers'.

Hebreeuwse vertaalbureau

Ons Hebreeuwse vertaalbureau van Tekstvertalen.com levert alleen een zeer hoge kwaliteit vertalingen. Alle vertalers zijn hoogopgeleid en ze spreken de moedertaal. Onze opdrachten vertalen we snel. Dat is handig, vooral wanneer u de vertalingen snel nodig hebt. Dit gaat echter nooit ten koste van de kwaliteit. Onze vertalers houden zich altijd aan de brontaal en leveren kwaliteit. Laat ons voor u een Hebreeuwse tekst vertalen. Neem contact met ons op.

Contact

Neemt u via info@tekstverhalen.com contact op met een van onze medewerkers. We garanderen u dat u zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Bent u op zoek naar een vertaaldienst die ook andere taalcombinaties verzorgt? We vertalen vrijwel alle Europese talen en diverse Aziatische talen zoals Chinees, Indonesisch maar ook Arabisch. Voor spoedklussen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer dat op onze site staat vermeld.