Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Friese vertalingen

Het Fries behoort toe tot de tak van Germaanse talen en is sterk verwant aan het Nederlands en het Engels. Voor zo'n 350.000 Friezen is deze taal hun moedertaal. Zij zijn z.g. 'native speakers'. Maar er zijn nog meer Nederlanders die deze taal niet begrijpen, laat staan dat ze er iets van verstaan. In zo'n geval kan een Friese vertaalbureau uitkomst bieden. Wij zijn een vertaalbureau die ook Friese teksten vertaald. Onze teksten leveren we tegen de aantrekkelijkste tarieven en onze tekstvertalers zijn eraan gewend om op het allerhoogste niveau te werken. Een Friese tekst vertalen door Tekstvertalen.com vertaalbureau? Lees gauw verder.

Tekstvertalen.com

Tekstvertalen.com is een Friese vertaalbureau, dat overigens ook meer dan 50 andere talencombinaties kan verzorgen. Een Friese tekst vertalen kunt u het allerbeste door ons laten doen omdat we alleen gekwalificeerd personeel in dienst hebben. Ze zijn allen hoogopgeleid, zijn 'native speakers' (Fries is hun moedertaal) en schrijven alleen de beste vertalingen. Daarnaast kunnen ze alle soorten tekstvertalingen voor u doen.

Fries vertaling voor alle tekstsoorten

Voor een goede, professionele en geschoolde vertaler maakt het weinig uit welke soort teksten er vertaald moeten worden uit het Fries. Omdat we hoogopgeleide vertalers in dienst hebben, kunnen we alle onderstaande teksten voor u vertalen:
  • Juridische en technische vertalingen.
  • Marketing en financiële vertalingen.
  • Website vertalingen.
  • Medische vertalingen.

Prijzen Friese vertalingen

  • 26 cent per woord. Exclusief BTW.
  • Zoals u ziet is de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend.

Neem contact op met Tekstvertalen.com

Wilt u een offerte aanvragen of hebt u vragen waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem contact op via info@tekstvertalen.com en u zult zo snel mogelijk van ons horen. Ook voor tekstvertalingen van andere talen kunnen we u van dienst zijn. Want we bieden inmiddels 50 talencombinaties aan van waaruit we kunnen vertalen naar het Nederlands!