Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Franse vertalingen

Het Frans komt van origine uit het Latijn. Het is echter in de loop van de tijd zoveel van de Romaanse taal afgeweken, dat men steeds minder van een Romaanse taal kan spreken. Het Frans is continu onderhevig aan veranderingen, met name door de invloeden van de streektalen en verbreiding van het Frans over met name het Europese en Afrikaanse continent. Het is dan ook een lastige taal en alleen onze Franse vertalers zijn in staat om de brontaal te doorgronden. Maak daarom direct kennis met ons Franse vertaalbureau.

Tekstvertalen.com is uw Franse vertaalbureau!

Laat door ons een Franse tekst vertalen en ontdek dat een goede kwaliteit en goedkope vertalingen toch samen kunnen gaan. Onze vertalers zijn allemaal hoogopgeleid en zijn beëdigd. Tekstvertalen.com is daarnaast aspirant lid van VVin (Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland). Uw tekst wordt geschreven door een 'native speaker'. De vertaler is Franstalig opgegroeid en schrijft en spreekt dit vloeiend. Voor u is dat een belangrijk gegeven, omdat een tekst alleen goed kan worden vertaald indien de vertaler de brontaal kent. U geeft zelf aan met welk doel de teksten moeten worden vertaald.

Waar een goede Frans vertaling aan voldoet:

Een Franse tekst vertalen is geen 'koud kunstje'. Er gaat ook nogal wat werk aan vooraf voordat het doel bereikt is en de teksten klaar zijn. Het doel van de vertalingen moet bereikt zijn maar daarnaast moeten alle teksten taaltechnisch uitmuntend zijn en een goede vertaling naar het Nederlands. Voor ons is het belangrijk dat uw wensen zijn vervuld en dat het doel is bereikt. Voor u is het belangrijk dat we al uw werk uit handen nemen en dat u simpelweg krijgt waarvoor u hebt betaald.

De vertaalkosten

  • 10 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Zoals u ziet bieden we de laagste prijzen voor de beste vertaaldiensten.
  • Vertalen gebeurt uitsluitend door onze native speakers.

Contact en/of offerte aanvraag

Via info@tekstvertalen.com kunt u een offerte aanvraag indienen of met ons in contact komen. Aanvragen voor offertes en vragen per mail nemen we zo snel mogelijk in behandeling.