Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Estse vertalingen

Het Estisch is de officiële volkstaal van Estland. De taal wordt ook wel Estnisch of gewoonweg Estlands genoemd. Wereldwijd zijn er maar zo'n één miljoen mensen die deze taal spreken. Het is een van de minst gesproken talen in Europa. Het is daarom ook lastig om aan een goede en goedkope Estse vertaalbureau te komen. Vertaalbureau Tekstvertalen.com is echter een Estse vertaalbureau bij wie u terecht kunt voor alle soorten Estische tekstvertalingen. Onze vertaaldienst beperkt zich dus niet alleen tot een type tekst, onze hoogopgeleide native speakers kunnen iedere Estse tekst vertalen. Daarvoor zijn er noodzakelijke kwaliteiten van onze vertalers vereist, zodat u een zeer goede en correcte vertaling van ons ontvangt.

Waar een Estse vertaling aan moet voldoen:

Een Estse tekst vertalen is een hele uitdaging. Allereerst moet deze voldoen aan uw specifieke wensen. Een woord omzetten van het Estisch naar een andere taal kan niet altijd zomaar. Kennis van de brontaal is noodzakelijk. Daarnaast is het doel van u met de teksten van belang. Wat voor soort tekst moeten we vertalen? Moet de tekst wervend, zakelijk of enthousiasmerend zijn? Het doel van de vertaling is voor onze vertalers belangrijk. Onze Estse tekstvertalers zijn hoogopgeleid, werken nauwkeurig én snel.

Kosten Ests vertalen

  • Onze prijs is op aanvraag.
  • Vraag een offerte aan via info@tekstvertalen.com.

Contact

Wilt u graag meer informatie of hebt u speciale vragen over onze vertaalservice? U kunt informatie inwinnen of vragen stellen door een mailtje te sturen naar info@tekstvertalen.com. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te reageren!

We vertalen 50 talen!

Ons vertaalbureau vertaald inmiddels al 50 taalcombinaties. Dus niet alleen het Ests. Onze vertalers zijn altijd native speakers, wat inhoudt dat ze de taal als moedertaal beheersen. Daarnaast zijn onze vertalers altijd hoogopgeleid, zelfs beëdigd. Dankzij onze wereldwijde, uitgebreide netwerk kunnen we u dus ook van dienst zijn m.b.t. andere taalcombinaties.