Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Engelse vertalingen

Wie spreekt of begrijpt er nog geen Engels? Ondanks dat deze Angelsaksische taal bijna over geheel de wereld als tweede taal is geaccepteerd of wordt gesproken, zijn er nog veel mensen die de taal onvoldoende begrijpen of spreken. Laat staan Engelse teksten goed kunnen interpreteren en omzetten in het Nederlands. Dat is ook logisch, want geschreven Engels laat zich soms lastig vertalen. Met name lastige begrippen, zakelijke teksten of juist teksten met een commerciële uiting zijn een kunst om te vertalen en dat is niet voor iedereen weggelegd. Ons Engelse vertaalbureau heeft echter gekwalificeerde en hoogopgeleide vertalers in dienst. Tekstvertalen.com werkt alleen samen met vertalers die de Engelse taal als 'native speaker' beheersen. Dit betekent simpelweg dat Engels hun moedertaal is. Daardoor kunnen we elke Engelse tekst vertalen en leveren, van een hoge kwaliteit en correct vertaald.

Soorten tekstvertalingen

U kunt bij ons Engelse vertaalbureau terecht voor elk soort Engelse tekstvertaling. O.a. de volgende soorten tekstvertalingen kunnen wij aan u leveren:
  • Medische vertalingen.
  • Juridische en technische vertalingen.
  • Marketing en financiële vertalingen.
  • Website vertalingen.

Wat kost een Engels vertaling?

  • Per woord vragen we 8 cent. Exclusief BTW.
  • De prijs- kwaliteitsverhouding is voortreffelijk.
  • Vertalingen gebeuren uitsluitend door native speakers.

50 taalcombinaties!

Wilt u geen Engelse tekst vertalen via ons maar een andere taal, dan kunnen we u waarschijnlijk ook daarmee van dienst zijn. Want we bieden maar liefst 50 verschillende taalcombinaties aan. We raden u aan om daarvoor contact op te nemen via info@tekstvertalen.com.