Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Duitse vertalingen

Het Duits behoort toe aan de Germaanse talen. Om preciezer te zijn: Het is een West-Germaanse tak van de Germaanse taal. Voor ongeveer honderd miljoen mensen is Duits de moedertaal. Daarmee is het de tweede taal in Europa, naast het Russisch, die gesproken wordt. Ondanks dat het de op een na grootste taal van Europa is, is het toch lastig om een Duitse vertaalbureau te vinden die professioneel werkt levert. Ze zijn er wel maar meestal moet u diep in de buidel tasten en is een Duitse tekst vertalen al gauw te duur. Tekstvertalen.com is een Duitse vertaalbureau en wij leveren alleen professionele, vertaalde teksten.

Waarom een Duitse tekst vertalen bij ons?

Duitsers staan over het algemeen bekend vanwege hun degelijkheid, levering van kwaliteitsproducten, betrouwbaarheid en het naleven van afspraken. Ons vertaalbureau Tekstvertalen.com staat ook zo bekend bij al onze klanten. We komen namelijk onze afspraken altijd na maar beschikken ook over een zeer professioneel team vertalers, die hoogopgeleid zijn en de taal 'als hun broekzak' kennen. We werken namelijk alleen met 'native speakers'. Zij spreken, lezen en begrijpen de taal omdat het hun eigen moedertaal is. Dit is belangrijk, want een Duitse tekst kan nooit goed vertaald worden wanneer er geen kennis van de brontaal aanwezig is. Onze vertalers moeten daarnaast elk soort tekst kunnen vertalen. Het (taal)doel van de vertaling is bij hen ook inzichtelijk.

Kosten Duits vertaling

  • 9 cent per woord. Dit is exclusief BTW.

Contact en/of offerte aanvraag

Hebben we u kunnen overtuigen van onze kwaliteiten? Wij werken graag voor u. Stuur een reactie naar info@tekstvertalen.com en we zullen snel reageren. U kunt ook direct een offerte aanvragen.