Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Deense vertalingen

Er zijn niet zoveel mensen die Deens spreken. Wereldwijd is de schatting dat er zo'n vijf miljoen Deens sprekenden zijn. Het is een Noord-Germaanse taal en de enige volkstaal van de Denen. Omdat er maar weinig mensen Deens spreken, verstaan en kunnen lezen, is het lastig om een goede Deense vertaalbureau te vinden. U hebt echter geluk, want vertaalbureau Tekstvertalen.com is ook een Deense vertaalbureau. Ons netwerk bestaat onder meer uit Deens sprekenden die de taal tot in perfectie beheersen. Het Deens is voor hen de moedertaal. Onze vertalers zijn altijd 'native speakers', zodat uw teksten professioneel vertaald worden.

Voordelen van Deense tekst vertalen door ons:

Teksten worden door native speakers vertaald. Wij zijn goedkoper dan de meeste vertaalbureaus. Zeer hoge kwaliteit vertaalde teksten! Onze vertalers zijn altijd hoogopgeleid. U kunt door ons alle soorten teksten laten vertalen. Snelle levering.

Deens vertaling: Wat zijn de kosten?

  • We vragen 20 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Onze vertaalde teksten zijn altijd goedkoop en van hoge kwaliteit!
  • Ook deze vertaling wordt door een native speaker gedaan.

Contact met Tekstvertalen.com

Wilt u een offerte aanvraag indienen, of gewoon met ons in contact komen omdat u misschien vragen hebt? We zijn per e-mail te bereiken via info@tekstvertalen.com. We proberen zo snel mogelijk uw reactie te beantwoorden.

Meer dan Deens vertalen alleen!

Een Deense tekst vertalen doet vertaalbureau Tekstvertalen.com niet als enige. Want we kunnen tot wel 50 taalcombinaties voor u vertalen. Ook deze vertalingen worden door hoogopgeleide native speakers vertaald naar uitstekende teksten. Wij staan garant voor een snelle levering van de teksten, een uitstekende kwaliteit en tevens de laagste prijzen.