Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Chinese vertalingen

Het Chinees is eigenlijk een verzamelnaam voor een taal die behoort tot de Sinitische tak. Om precies te zijn de Sinitische tak van de z.g. 'Sino-Tibetaanse familie van de talen. Er zijn veel verschillende Chinese taalfamilies, waarvan de bekendste het 'Mandarijn' is en het 'Klassiek Chinees'. Chinees kan alleen goed worden vertaald door een erkend Chinese vertaalbureau. Tekstvertalen.com is een Chinese vertaalbureau en onze vertalers zijn zelf 'native speakers'. Dit betekent simpelweg dat het Chinees hun eigen moedertaal is. Daardoor kennen ze de brontaal en is het gemakkelijker voor hen om ook de doeltaal te spreken.

Een Chinese tekst vertalen is precisiewerk

Chinees is een taal die goed te vertalen is naar het Nederlands, alleen dan wel door hoogopgeleide native speakers. Wij werken alleen maar met vertalers waarvan Chinees de moedertaal is. Zij begrijpen de brontaal. Kennis hebben van de brontaal is een vereiste voor het leveren van uitstekende vertalingen. Een Chinese tekst vertalen zonder de doeltaal te spreken is niet mogelijk. Daarom werken we alleen met professionals die dat kunnen. Het resultaat is een zeer goede, correcte vertaling vanuit het Chinees en u kunt ons elke soort tekst laten vertalen.

Hoogopgeleid

Tekstvertalen.com is een vertaalbureau dat het uiterste vraagt van haar vertalers. Alleen de taal goed spreken en begrijpen is niet voldoende. Ons personeel is hoogopgeleid, zodat zelfs de meest onduidelijke taalconstructies en lastige begrippen correct vertaald worden.

Kosten Chinees vertaling

De kosten voor het vertalen van elke soort tekst in het Chinees zijn als volgt:
  • 35 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • We leveren kwaliteit tegen lage vergoedingen!

Vraag meteen een offerte aan

Wilt u onze hulp inschakelen voor een vertaling? Elk soort tekst kunnen we voor u vertalen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad. Vraag een offerte aan via info@tekstvertalen.com. We zullen zo snel mogelijk reageren.

50 talen

We bieden maar liefst 50 vertaalcombinaties aan. Daarmee beperken we ons dus niet alleen tot Chinese vertalingen. Voor een volledig overzicht van alle talen verwijzen we u door naar deze pagina.