Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Bulgaarse vertalingen

De Bulgaarse taal wordt door zo'n beetje twaalf miljoen mensen wereldwijd gesproken, waarvan de meeste in Bulgarije. Deze taal is een onderdeel van de z.g. 'Slavische talen'. Een Bulgaarse vertaalbureau inschakelen is noodzakelijk wanneer u zelf onvoldoende kennis hebt van de taal en een Bulgaars vertaling noodzakelijk is om het een en ander te kunnen bewerkstelligen. Bij ons werken alleen de beste Bulgaarse tekstvertalers, die bovendien professioneel en zeer precies te werk gaan. Zij spreken en begrijpen de taal als geen ander en zijn tevens hoogopgeleid, zodat ze zelfs inhoudelijk elke soort tekst begrijpen en dus weten wat ze vertalen. Dat laatste is belangrijk.

Waarom onze Bulgaarse vertaalbureau inschakelen?

Ons vertaalbureau heeft uitsluitend mensen in dienst die de Bulgaarse taal van nature beheersen. Anders gezegd: Het is hun moedertaal of ze zijn met het Bulgaars grootgebracht. Dit is voor ons en voor u erg belangrijk, omdat een 'native speaker' de brontaal begrijpt, kent en dus kan toepassen op de vertalingen. Schakel nooit een vertaler in die de brontaal niet begrijpt, maar laat ons uw vertalingen doen. Daarnaast doen wij alle soorten Bulgaarse tekstvertalingen. Onze vertalers zijn hoogopgeleide professionals en begrijpen de meest lastige zinsconstructies. Daarnaast vertalen ze snel, zodat wij ook goedkoper onze vertaaldienst aan u kunnen aanbieden!

Kosten Bulgaarse tekst vertalen

Een Bulgaarse tekst vertalen is precisiewerk. Kennis van de brontaal is noodzakelijk. Voor onze vertaaldienst vragen wij de volgende vergoeding:
  • 26 cent per woord. Dit is exclusief BTW.
  • Onze kwaliteit- en prijsverhouding is uitstekend.

Offerte aanvraag of contact met Tekstvertalen.com

Om een schatting te doen van de kosten voor een Bulgaarse vertaling en de uiteindelijke offerte voorstel, kunt u een mail sturen naar info@tekstvertalen.com. Uw aanvraag behandelen we zo snel mogelijk. Ook voor vragen kunt u ons via dit mailadres bereiken.

Hoogopgeleide native speakers

Maak kennis met onze professionele vertalingen van allerlei soorten teksten. Onze vertalers zijn native speakers en hoogopgeleide professionals.