Snel een tekst vertalen? 050 - 306 1014

Bosnische vertalingen

Het Bosnisch is een taal die gesproken wordt door Bosniakken in Herzegovina en natuurlijk Bosnië. De taal gebruikt het Latijnse alfabet. Het is een taal die alleen goed gesproken wordt door z.g. 'native speakers'. Het Bosnisch is voor hen de moedertaal of tweede taal. Vertaalbureau Tekstvertalen.com heeft native speakers die de taal beheersen en voor u alle soorten Bosnische teksten kunnen vertalen. Ons Bosnische vertaalbureau staat hoog aangeschreven en we werken dan ook alleen met hoogopgeleide vertalers.

Waarom een Bosnische vertaalbureau inschakelen?

Misschien hebt u een geschil, bent u verwikkeld in een juridische strijd of doet u zaken in Bosnië en is een Bosnische tekst vertalen door ons noodzakelijk. Onze vertalers begrijpen het Bosnisch als geen ander. Zij zijn dan ook in staat om de doeltaal te kennen en beschikken over uitstekende kennis van de brontaal, wat noodzakelijk is om de onderwerpen en inhoud goed te kunnen begrijpen. Met alleen een woordenboek komt u er bij lange na niet. Daarom kunt u het allerbeste ons inschakelen.

Bosnisch vertaling en de kosten

  • 32 cent per woord, exclusief BTW.
  • De prijs en kwaliteit zijn uitstekend en de teksten worden door native speakers vertaald.

Neem contact met Tekstvertalen.com op

Neem contact op met Tekstvertalen.com als u een offerte aanvraag wilt doen, of vragen hebt. Ons vertaalbureau is op doordeweekse dagen per e-mail te bereiken. Stuur een mail naar info@tekstvertalen.com en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug. Onze vertalingen zijn goedkoop, professioneel en daarnaast doen we onze best om de teksten zo snel mogelijk te leveren.

Hoge kwaliteit vertaaldiensten

Onze vertaaldiensten staan hoog aangeschreven. We werken dan ook alleen met hoogopgeleide native speakers, die de taal kennen als geen ander. U kunt niet alleen bij ons terecht om een Bosnische tekst te vertalen. We vertalen op dit moment namelijk maar liefst 50 verschillende talen.